Rekrytering

Vi hjälper producenter att både sälja och köpa maskiner och betjänar dem på ett kundorienterat och ärligt sätt. Vi strävar efter att genom vår verksamhet stöda finsk jordbruks- och skogsbruksentreprenörskap.

Varför vi?

Vi erbjuder professionella verktyg och färdiga kanaler för kundförvärv. I din uppgift som maskinexpert kommer du att lära känna ett brett utbud av jord- och skogsbruksmaskiner och utveckla dina professionella färdigheter på olika sätt. Vi gör oss inte till utan strandar rejält och snabbt hos producenterna och företagen.

Vi erbjuder dig fri arbetstid och en lön som du verkligen kan påverka genom din arbetsinsats.. Hos oss kan du bli en del av ett stort och motiverat team där arbetsdagarna verkligen inte bara är rutin. Anställningsform och startdatum är förhandlingsbara

Vad förväntar vi oss av dig?

Dina uppgifter inkluderar kundbesök samt handelsförhandlingar och handelsdokumentation. Vi landar verkligen där kunden är, så vi hoppas att du verkligen är redo att engagera dig i teamet. Dessutom hoppas vi att du är intresserad av företagsverksamhet, jordbruk och skogsbruk. Kunskap om de vanligaste jordbruks- och skogsbruksmaskinerna räknas som fördel.