Referenser

”Jag hittade Koneanti Oy:s tjänst via Instagram och bestämde mig för att prova tjänsten. Koneanti Oy var en ny sak och deras webbplats fick mitt intresse. Uppdraget lät mycket bra och rimligt för mig. De var på ämnet hela tiden och jag fick snabb och bra service från dem. Jag var nöjd med försäljningsannonserna för mina maskiner.

Jag rekommenderar tjänsten till alla bekanta och främlingar. Jag kan vara nöjd med tjänsten eftersom mina maskiner började säljas snabbt, även om jag var beredd på en lång försäljningsperiod. Jag är också glad för de priser jag fick från mina maskiner. ”

–  Tmi J. Tynkkinen, Halsua, Valtra T170 & ValtraValmet 8550

”Jag försökte verkligen sälja min maskin länge. Koneanti Oy: s tjänst var lätt att välja eftersom tjänsten var riskfri och mäklaravgiften till följd av försäljningen låter inte dåligt. Jag hade inget kvar att förlora.
Koneanti Oy tog hand om försäljningen och presentationen, så jag sparade mycket tid. Kundtjänst var saklig och folkorienterad. Nåbarhet i kommunikation utmärkt.

Jag rekommenderar tjänsten till alla som av en eller annan anledning inte kan sälja sina maskiner själva. Och för dem som uppskattar direktåtgärd, eftersom så mycket händer runt föremålen till försäljning, den så kallade. ”Sparkar däck”. Allt detta lämnas åt mäklaren.

Efter år av oberoende försäljning sålde Koneanti Oy maskinen på två månader. Med tanke på de ekonomiskt osäkra tiderna i Finland och världen kan man bara vara mycket nöjd. ”

– Koneurakointi Järvelä, Ähtäri, Case CVX

”Jag fick inte själv sälja min maskin, så jag bestämde mig för att prova den här tjänsten. Tjänsten var lätt att prova eftersom den var riskfri.

Tjänsten som helhet fungerar bra. Allt gick som det var.

Jag rekommenderar tjänsten med kamrater. För alla som vill bli av med sina maskiner. Jag är nöjd med resultatet.”

– Marko Rajala, Jurva, Timberjack 1401B