Rekrytointi

Avustamme tuottajia niin koneiden myymisessä kuin ostamisessakin ja palvelemme heitä asiakaslähtöisesti ja rehellisesti. Pyrimme toiminnallamme tukemaan suomalaista maa- ja metsätalousyrittäjyyttä.

Miksi meille?

Tarjoamme ammattilaisten työkalut ja valmiita kanavia asiakashankintaan. Tehtävässäsi pääset tutustumaan monenlaisiin maa- ja metsätalouskoneisiin, sekä kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Meillä ei hienostella, vaan jalkaudutaan reippaasti tuottajien ja yritysten pariin.

Tarjoamme Sinulle vapaat työajat ja palkkauksen, johon pystyt työpanoksellasi oikeasti vaikuttamaan. Työsuhteen muoto ja aloitusajankohta ovat neuvoteltavissa. Meillä pääset osaksi loistavaa ja motivoitunutta tiimiä, jossa työpäivät eivät todellakaan ole pelkkää rutiinia.

Mitä toivomme Sinulta?

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaskäynnit sekä kauppaneuvottelut ja kauppojen dokumentointi. Meillä todellakin mennään sinne, missä asiakas on, joten toivomme, että olet valmis laittamaan itsesi likoon. Lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut yritystoiminnasta sekä maa- ja metsätaloudesta. Tavallisimpien maa- ja metsätalouskoneiden tuntemus katsotaan eduksesi.