Asiakastarinat

Löysin Koneanti Oy:n palvelun Instagramin kautta ja päätin kokeilla palvelua. Koneanti Oy oli uusi juttu ja heidän kotisivut herätti kiinnostukseni. Provisio- osuus kuulosti omaan korvaan oikein hyvältä ja kohtuulliselta. He olivat koko ajan asialla ja sainkin heiltä nopeaa ja asiallista palvelua. Olin tyytyväinen koneideni myynti- ilmoituksiin.

Suosittelen palvelua niin kaikille tutuille, kuin tuntemattomillekin. Tyytyväinen saa olla palveluun, koska koneeni menivät nopeasti kaupaksi, vaikka olin varautunut pitkäänkin myyntiaikaan. Olen tyytyväinen myös hintoihin, jotka koneistani sain.”

–  Tmi J. Tynkkinen, Halsua, Valtra T170 & ValtraValmet 8550

Olin todella kauan yrittänyt ensin itse myydä konettani. Koneanti Oy:n palvelu oli helppo valita, koska palvelu oli riskitön eikä myynnistä aiheutuva välityspalkkio kuulostanut pahalta. Minulle ei jäänyt mitään hävittävää.
Koneanti Oy hoiti myynnin ja esittelyn, joten minulla säästyi runsaasti aikaa. Asiakaspalvelu oli asiallista ja ihmisläheistä. Tavoitettavuus viestinnässä erinomaista.

Suosittelen palvelua kaikille, jotka eivät syystä tai toisesta saa itse koneitaan myytyä. Ja niille, jotka arvostavat suoraa toimintaa, koska myytävien kohteiden ympärillä tapahtuu niin paljon kaikkea ns. “renkaiden potkimista”. Tämä kaikki turha jää välittäjän huoleksi.”

Vuosien omatoimisen myyntiyrityksen jälkeen, Koneanti Oy myi koneen kahdessa kuukaudessa. Ottaen huomioon taloudellisesti epävarmat ajat Suomessa ja maailmalla, ei voi olla kuin erittäin tyytyväinen.”

– Koneurakointi Järvelä, Ähtäri, Case CVX

En saanut itse konettani kaupaksi, joten päätin kokeilla tätä palvelua. Palvelua oli helppo kokeilla koska se oli riskitön.

Palvelu toimii kokonaisuudessaan hienosti. Kaikki meni niin kuin oli puhettakin.

Suosittelen palvelua kanssa tovereille. Kaikille, jotka haluavat koneistansa eroon. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

– Marko Rajala, Jurva, Timberjack 1401B