Asiakastarinat

 

”Kaikki meni tosi hyvin. Viljelyn lopettamisen johdosta lähes koko kalustolle tuli ajankohtaiseksi niiden myyminen. Itse asun tällä hetkellä aika kaukana tilalta, joten oli helppoa, kun myymisen pystyi ulkoistamaan. Hyvä ja ehdoton palvelu itselle tässä kohtaa.”

– Kvanttifarmi Oy, Ilmajoki, useita koneita

 

”Aika helpoksi tehty kaupankäynti näin ostajan näkökulmasta. Koneanti hoiti rahoituksen järjestämisen kokonaan ja itse tarvitsi vain hoitaa mitä sanottiin. Koneen myynti-ilmoitus ja puheet koneesta pitivät paikkansa. Koneesta maksettu summa oli markkinoiden mukainen ja kone on toiminut hyvin.”

– Toni Friman, Karstula, Valmet 830 ostaja

 

”Erittäin hyvin toimi palvelu. Itselle palvelu oli tosi helppo, ei tarvinnut nähdä itse mitään vaivaa myymisen suhteen. Voin suositella ja käytän jatkossakin, jos tarvetta.”

– Maanrakennus Jarno Lankinen Oy, Loimaa, Valtra T202D

 

”Hyvin toimi kaikki ja sovitusti meni asiat. Kuvaaja tuli paikalle kuten sovittiin, saatiin koneesta enemmän kuin mitä ajateltiin aluksi. Suosittelen kyllä palvelua muillekin.”

– Matti Kilponen, Alajärvi, Valmet 901.3

 

”Hyvä ja nopea palvelu. Koneannilta oltiin aktiivisia myymisessä ja muutenkin koko ajan asialla ja kommunikoivat aktiivisesti. Rahat tulivat sovitusti ja nopeasti tilille. Käytän varmasti jatkossakin.”

– Kiinteistöpalvelu Roytter, Kaustinen, Wille 655 & John Deere 6330 Premium

 

”Palvelun käyttö vapauttaa koneen myyjän kaupanteosta ja voi itse keskittyä omaan työntekoon. Kanavien löytäminen ja varsinkin ulkomaille myyminen on oma juttunsa ja se ei ole helppoa itse. Tyytyväinen lopputulokseen ja konekaan ei ollut kuitenkaan helpoimmasta päästä myydä. Ei olisi itsellä ollut ollenkaan aikaa. Käytän varmasti jatkossakin palvelua, mikäli tulee tarvetta.”

– Syrjänen Tuomas, Laihia, Vimek 606tt

 

Löysin Koneanti Oy:n palvelun Instagramin kautta ja päätin kokeilla palvelua. Koneanti Oy oli uusi juttu ja heidän kotisivut herätti kiinnostukseni. Provisio- osuus kuulosti omaan korvaan oikein hyvältä ja kohtuulliselta. He olivat koko ajan asialla ja sainkin heiltä nopeaa ja asiallista palvelua. Olin tyytyväinen koneideni myynti- ilmoituksiin.

Suosittelen palvelua niin kaikille tutuille, kuin tuntemattomillekin. Tyytyväinen saa olla palveluun, koska koneeni menivät nopeasti kaupaksi, vaikka olin varautunut pitkäänkin myyntiaikaan. Olen tyytyväinen myös hintoihin, jotka koneistani sain.”

–  Tmi J. Tynkkinen, Halsua, Valtra T170 & ValtraValmet 8550

Olin todella kauan yrittänyt ensin itse myydä konettani. Koneanti Oy:n palvelu oli helppo valita, koska palvelu oli riskitön eikä myynnistä aiheutuva välityspalkkio kuulostanut pahalta. Minulle ei jäänyt mitään hävittävää.
Koneanti Oy hoiti myynnin ja esittelyn, joten minulla säästyi runsaasti aikaa. Asiakaspalvelu oli asiallista ja ihmisläheistä. Tavoitettavuus viestinnässä erinomaista.

Suosittelen palvelua kaikille, jotka eivät syystä tai toisesta saa itse koneitaan myytyä. Ja niille, jotka arvostavat suoraa toimintaa, koska myytävien kohteiden ympärillä tapahtuu niin paljon kaikkea ns. “renkaiden potkimista”. Tämä kaikki turha jää välittäjän huoleksi.”

Vuosien omatoimisen myyntiyrityksen jälkeen, Koneanti Oy myi koneen kahdessa kuukaudessa. Ottaen huomioon taloudellisesti epävarmat ajat Suomessa ja maailmalla, ei voi olla kuin erittäin tyytyväinen.”

– Koneurakointi Järvelä, Ähtäri, Case CVX

 

En saanut itse konettani kaupaksi, joten päätin kokeilla tätä palvelua. Palvelua oli helppo kokeilla koska se oli riskitön.

Palvelu toimii kokonaisuudessaan hienosti. Kaikki meni niin kuin oli puhettakin.

Suosittelen palvelua kanssa tovereille. Kaikille, jotka haluavat koneistansa eroon. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

– Marko Rajala, Jurva, Timberjack 1401B