Asiakastarinat

”Sillä oli suuri vaikutus, kun Koneanti oli läheltä ja heillä koneet tuntuivat vaihtavan omistajaa ripeään tahtiin ja se oli hyvä merkki. Yhteistyö oli ystävällistä, avointa, nopeaa ja vaivatonta. Itse tarvitsi vain hyväksyä tarjoukset.

Suosittelen palvelua kaikille, jotka haluavat muuttaa koneita rahaksi ja vaikka investoida sen jälkeen muihin koneisiin.

Olemme tosi tyytyväisiä palveluun ja tulemme varmasti käyttämään jatkossakin!

–  Arttu Poola, Laihia, Valmet 901 & Fiat-Hitachi FH130.3

Ensimmäinen myytävä kone oli traktori, joka minulla oli ylimääräisenä. Halusin, että ammattimainen myyjä hoitaa myynnin ja kaiken siihen liittyvän, koska heiltä löytyy tarjota muun muassa rahoituksia. En muista missä alun perin törmäsin palveluun, mutta heti yhteydenoton jälkeen tuli fiilis, että ollaan samalla aaltopituudella.

Arvostan kokonaisuutta ja miten asiat hoidettiin kokonaisuudessaan. Tosi paljon arvostin myös sitä, että aina vastattiin kaikilla viestintävälineillä ja kerrottiin missä mennään. Suosittelen Koneantia kaikille tarvitseville ja olen suositellutkin. Käytän palvelua jatkossakin, kun tarve tulee.”

– Antti Vääräniemi, Utajärvi, Useita koneita

Päädyin valitsemaan Koneannin palvelun, kun Instagramissa tuli vastaan. Soittelun jälkeen päätös yhteistyön aloittamisesta oli helppoa. Palvelussa arvostan lähtökohtaisesti sitä, että ollaan selvillä markkinoista ja hintatasosta. Lisäksi arvostan tiedottamista asioiden kulusta ja mahdollisista muutostarpeista. Rehellinen reilu peli.

Palvelua voin suositella kaikille keille on kertynyt koneita tai työlaitteita pihan nurkkiin. Niille voi oikeasti olla muilla käyttöä. Lopputulos on ollut yllättävänkin positiivinen. Koneet ovat menneet nopeasti kaupaksi ja minusta jopa markkinoiden hintatason yläpään hinnoilla.

-Tieruusu Oy, Pukkila, useita koneita

Ostin klapikoneen Koneanti Oy:n kautta ja olin tyytyväinen koneeseen, sekä palveluun. Sen jälkeen olen käyttänyt palvelua useamman koneen myymiseen. Kokonaisuus on ollut todella helppo ja vaivaton minulle. Koneet ovat menneet kaupaksi nopeasti ja sovituissa raameissa. Suosittelisin palvelua kaikille, joilla on aikeissa myydä tai ostaa käytetty kone. Monta konetta on myyty ja yhteistyö on jatkuu.”

-Pentti Saarimaa, Soini, useita koneita

Tutuilta viljelijöiltä kuulin Koneannin palvelusta. Oli helppo valinta ulkoistaa myynti sellaisille ihmisille, jotka tietävät ja tuntevat markkinan. Heillä oli ammattimainen ote myyntiin. Tavoitteet määriteltiin yhdessä ja niiden rajoissa myös pysyttiin. Suosittelen palvelua erityisesti silloin, kun itsellä ei ole aikaa hoitaa myyntiä. Arvokkaampien koneiden myyntiä helpottaa myös tarvittaessa Koneannin kautta saatavat rahoitusvaihtoehdot. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Koneannin kautta tavoitettiin tosiostajat.

-Arto Myllylä, Pyhäntä, McHale Fusion 3 Plus

Yritin myydä konetta aluksi itse tuloksetta. Tämän jälkeen ajattelin, että pääsisin paljon helpommalla, jos joku muu hoitaisi myynnin. Palvelu toimi hyvin ja sovitusti. Myynti-ilmoitus oli laadukas ja kuvat olivat hyviä. Myyntiaika oli myös nopea. Itse ei tarvinnut vastata turhille renkaanpotkijoille ja sain olla töissä muualla, kun traktorilla oli näyttö. Palvelua voin suositella kaikille, joilla on myytävää tai ostettavaa. Kokonaisuus sujui hyvin ja olen tyytyväinen myyntihintaa.”

-Eero Leppälä, Ilmajoki, Valmet 602

Oman aikani ei riittänyt koneiden myymiseen/hankkimiseen. Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista. Koneannin myyjä tuli nopeasti paikalle ja keräsi tarvittavat tiedot. Uusien koneiden hankinnassa kaikki asiat tuotiin selkeästi esille ja palvelu oli luotettavaa. Palvelu oli kokonaisvaltaista. Kaikki paperit, myyminen, kuljetukset jne. hoidettiin hienosti heidän toimestaan. Voin suositella palvelua kaikille kenellä on koneita myytäväksi tai hankintalistalla.

-Mika Sillanpää, Alajärvi, useita koneita

 

”Kaikki meni tosi hyvin. Viljelyn lopettamisen johdosta lähes koko kalustolle tuli ajankohtaiseksi niiden myyminen. Itse asun tällä hetkellä aika kaukana tilalta, joten oli helppoa, kun myymisen pystyi ulkoistamaan. Hyvä ja ehdoton palvelu itselle tässä kohtaa.”

– Kvanttifarmi Oy, Ilmajoki, useita koneita

 

”Aika helpoksi tehty kaupankäynti näin ostajan näkökulmasta. Koneanti hoiti rahoituksen järjestämisen kokonaan ja itse tarvitsi vain hoitaa mitä sanottiin. Koneen myynti-ilmoitus ja puheet koneesta pitivät paikkansa. Koneesta maksettu summa oli markkinoiden mukainen ja kone on toiminut hyvin.”

– Toni Friman, Karstula, Valmet 830 ostaja

 

”Erittäin hyvin toimi palvelu. Itselle palvelu oli tosi helppo, ei tarvinnut nähdä itse mitään vaivaa myymisen suhteen. Voin suositella ja käytän jatkossakin, jos tarvetta.”

– Maanrakennus Jarno Lankinen Oy, Loimaa, Valtra T202D

 

”Hyvin toimi kaikki ja sovitusti meni asiat. Kuvaaja tuli paikalle kuten sovittiin, saatiin koneesta enemmän kuin mitä ajateltiin aluksi. Suosittelen kyllä palvelua muillekin.”

– Matti Kilponen, Alajärvi, Valmet 901.3

 

”Hyvä ja nopea palvelu. Koneannilta oltiin aktiivisia myymisessä ja muutenkin koko ajan asialla ja kommunikoivat aktiivisesti. Rahat tulivat sovitusti ja nopeasti tilille. Käytän varmasti jatkossakin.”

– Kiinteistöpalvelu Roytter, Kaustinen, Wille 655 & John Deere 6330 Premium

 

”Palvelun käyttö vapauttaa koneen myyjän kaupanteosta ja voi itse keskittyä omaan työntekoon. Kanavien löytäminen ja varsinkin ulkomaille myyminen on oma juttunsa ja se ei ole helppoa itse. Tyytyväinen lopputulokseen ja konekaan ei ollut kuitenkaan helpoimmasta päästä myydä. Ei olisi itsellä ollut ollenkaan aikaa. Käytän varmasti jatkossakin palvelua, mikäli tulee tarvetta.”

– Syrjänen Tuomas, Laihia, Vimek 606tt

 

Löysin Koneanti Oy:n palvelun Instagramin kautta ja päätin kokeilla palvelua. Koneanti Oy oli uusi juttu ja heidän kotisivut herätti kiinnostukseni. Provisio- osuus kuulosti omaan korvaan oikein hyvältä ja kohtuulliselta. He olivat koko ajan asialla ja sainkin heiltä nopeaa ja asiallista palvelua. Olin tyytyväinen koneideni myynti- ilmoituksiin.

Suosittelen palvelua niin kaikille tutuille, kuin tuntemattomillekin. Tyytyväinen saa olla palveluun, koska koneeni menivät nopeasti kaupaksi, vaikka olin varautunut pitkäänkin myyntiaikaan. Olen tyytyväinen myös hintoihin, jotka koneistani sain.”

–  Tmi J. Tynkkinen, Halsua, Valtra T170 & ValtraValmet 8550

Olin todella kauan yrittänyt ensin itse myydä konettani. Koneanti Oy:n palvelu oli helppo valita, koska palvelu oli riskitön eikä myynnistä aiheutuva välityspalkkio kuulostanut pahalta. Minulle ei jäänyt mitään hävittävää.
Koneanti Oy hoiti myynnin ja esittelyn, joten minulla säästyi runsaasti aikaa. Asiakaspalvelu oli asiallista ja ihmisläheistä. Tavoitettavuus viestinnässä erinomaista.

Suosittelen palvelua kaikille, jotka eivät syystä tai toisesta saa itse koneitaan myytyä. Ja niille, jotka arvostavat suoraa toimintaa, koska myytävien kohteiden ympärillä tapahtuu niin paljon kaikkea ns. “renkaiden potkimista”. Tämä kaikki turha jää välittäjän huoleksi.”

Vuosien omatoimisen myyntiyrityksen jälkeen, Koneanti Oy myi koneen kahdessa kuukaudessa. Ottaen huomioon taloudellisesti epävarmat ajat Suomessa ja maailmalla, ei voi olla kuin erittäin tyytyväinen.”

– Koneurakointi Järvelä, Ähtäri, Case CVX

 

En saanut itse konettani kaupaksi, joten päätin kokeilla tätä palvelua. Palvelua oli helppo kokeilla koska se oli riskitön.

Palvelu toimii kokonaisuudessaan hienosti. Kaikki meni niin kuin oli puhettakin.

Suosittelen palvelua kanssa tovereille. Kaikille, jotka haluavat koneistansa eroon. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

– Marko Rajala, Jurva, Timberjack 1401B